Budapesten ma este szopnék, a fenekem is dughatod, nagy dildót is feldughatsz. Helyem sajnos nincs. Korod, alkatod lényegtelen!
Ma este valaki szopatna Rákospalotán egy idős meleget.
22 eves kivancsi heterokent keresek passziv ribancot elony ha szortelen vagy
Székesfehérvár vagy Veszprém környékén valaki ma este?
Keden Tiszafüredröl indulok Egerbe utközben párt vagy pasit keresek mindenjora privatba keres
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen kényeztetnék egy megbízható partnert, helyem lesz.
Régóta izgat a gondolat hogy milyen lehet pasival. De eddig nem volt szerencsém olyannal ismerkedni aki bevezetett volna egy biszex kalandba. Leginkább Dunakeszi környékén
Masszőrt keresek dél Pest megye
Sziasztok! 28 éves, sportos, női fehérneműs CD-ként keresem partnert, elsősorban tőlem idősebb (35-40+), domináns, férfit, elhanyagolt férjet, aki szívesen uralkodna rajtam kiélve szexuális vágyait. Leginkább az alárendelt szerep izgatna és a kemény bánásmód amolyan szexrabszolga szerepben, de mindenre nyitott vagyok ami ehhez hasonló berkeken belül mozog. (Borsod és Szabolcs megye). Diszkréció adott és elvárt.
Benne vagyok
(Ez egy válasz NagyVik üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 14:47

Ma délután 11. ker. környékén kivehetné nekem valaki, nagyon tele vagyok
Ma szopatni szopni keresek Budán!
Ma délután 11. ker. környékén kivehetné nekem valaki, nagyon tele vagyok
Megnézném
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 01:26

Sziasztok.3man vagyunk 2 biszex pasi és 1 szexy transz barinőnk.6.kerben van helyünk.aktiv és uni bi pasit keresünk 4.nek.most hajnalra
Fehervaron bisex pasi vagy srac, laza hokira?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Miskolcon szép farkú pasit keresek!!
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestü, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestü, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Budán keresek szexpartnert!