Budapesti pasit keresek ma estére,nincs tabu
Kecskeméten szoptatna valaki?
Szabolcs megyei Nyírbátor kk pasi aki szopatna ?
Kiskunfélegyháza és környékén hellyel rendelkező átlagos vagy kisebb intimmel. Privátba irj.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os vagyok.....fiatalos
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Debrecenben valaki? Kölcsönös cumi este?
Sziasztok Érdeklődnék szeptember első hetében Vir szigeten nyaral valaki?
Sziasztok ma valaki fehérvár?
Helyem van (aktív vagyok )
Helyem van (aktív vagyok )
Sziasztok
Valaki mai nap egy kis autós kalandra?
Valaki mai nap egy kis autós kalandra?
Siófok környéke,pervi aktív(többes)van?
Diszkrét cumira delelot Pesten vagy verjük ki teljes diszkréció mellett
Diszkrét cumira delelot Pesten vagy verjük ki teljes diszkréció mellett
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Relptér vki van kint?
Biszex v meleg aktívpartnert keresek az idösebb korosztályból,szolnokon hellyel rendelkezőt
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Hajrá
(Ez egy válasz Nagyfaszú1988 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok,aktívok,cumdump,slut.