Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Szia szörtelen a popsid
(Ez egy válasz elek12 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 12:32

Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni.
Valaki most
A reptérre jön valaki? Már itt .
Helló valaki most szex
Hello. Jó lenne csak hol. Az adatlapod sincs kitöltve. Így kissé nehéz lesz.
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki van
Szép talpat csókolnák valaki segit
Meztelenkedés, fürdőzés ma délután valaki?
Szia hol merre
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendszeres diszkrét órák partnert keresek Pesten teljes diszkréció melet kíváncsi heterot is nem szopik barátnőd én leszoplak kiverem neked keres ott
Rendszeres diszkrét órák partnert keresek Pesten teljes diszkréció melet kíváncsi heterot is nem szopik barátnőd én leszoplak kiverem neked keres ott
Szia hol merre
Szia mikor holl
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Cegléden a kertben.
(Ez egy válasz Matyi75 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit tudhatok rollad
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2024. 07. 27. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék ápolt pasit,este autóban,szabadban!
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok...
Szexelni, élvezkedni este?