Valaki most szopatni szopni?
Írtam Viberen
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Nyéken valaki még kint vagyok?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Vékony v, sportos fiút szopnék.
Sziasztok,Szép estét!
Ide is...:
Aug.03. (szombat) akit érdekel egy 17. kerületi szűz dugható popsi,és esetleg még komolyan is gondolja,az esetleg keressen meg
Ide is...:
Aug.03. (szombat) akit érdekel egy 17. kerületi szűz dugható popsi,és esetleg még komolyan is gondolja,az esetleg keressen meg
Valaki esetleg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 15:39
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma, vasárnap, illetve hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Halo. Reptéren valaki? Aktiv vagyok. Félora kb kiérek. Fél 10 ig jovagyok.
Élvezésig szopnálak budapesten
Sziasztok! Holnap de eger környékén ápolt pasit kényeztetnék (viszonzás nélkül)
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Sziasztok!
Ma este szívesen leszoplak és meg is dughatsz,légy ápolt és diszkrét. Budapest, dél Pest megye , autóban vagy szabadban is ok.
Ma este szívesen leszoplak és meg is dughatsz,légy ápolt és diszkrét. Budapest, dél Pest megye , autóban vagy szabadban is ok.
Itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 27. szombat 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 10:04
Törölt felhasználó (4653306)

Ma Tiszafüreden keresek szopni imadot aki mer is talizni nem csak igérget
Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
ma estére keresek sexpartnert,helyem van győr mellett
Baja most valaki?privibe küldök számot képcsere természetes
Kisku félegyházán hallyel rendelkező urat keresek. Átlagos vagy kisebb inkább kisebb szerszámmal kor alkat nem számít
Szopatni kedvelő budapesti partnert keresek