Egy finom kölcsönös francia? Helyen van ma délután.
Sziasztok, holnap 3 körül Tatabányán sportos, igényes, ápolt srácot keresek. Hely van.
Miskolc közelében szopnák, szopatnák ma napközben.
Valalaki segit Pécs irányába tartok majd
Sziasztok talpat csókolnák
Valaki kíverné egy kíváncsi heteronak most Csepelen autódban?
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Kíváncsi hetero Csepelen veretné most passzíval. pribvátba írj
Kiskunfélegyházán valaki ? Irj privátba
Alkarod ma délután ráverem a farkad feleségem úgyjára. Helyen van.
Délpesten ma napközbeni találkozóra keresek kanos aktív pasit/kat! Hely ok 19. kerület.
Sziasztok! Nagyatád-Barcs környékén igényes fiú ma nap közben?
Nyírbátor most?
Budaörs szopnék
Miskolcon valaki?
Sziasztok! Teljesen kezdő nős pasiként kipróbálnám milyen érzés lenne ha egy pasi szopna nekem!? Debrecen és környéke valaki? Ma délután is ok!
Szivesen ismerkednék veletek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 30. kedd 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 19:54
Törölt felhasználó (4742055)

11. Ker szopható aktív? Csak egyoldalúan
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne Monor Gomba fele helyem van 10-14 óra között rá érek