Kozos hoki ujpesten?
Siófokon kanos pasit kényeztetnék!
Szopnék szopatnék akár rendszeresen is. Utazás megoldható diszkréció fontos
Győr Qwalter most?
Neszmély környékén orál?
Adatlap?
(Ez egy válasz Gold2020 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Közös hoki mostanában cinkotai úton 14 ker
Ózdon szopnék helyem van írj privátba
Dél Bp. környékén valaki?
Sziasztok! Velencei tó környékén ma délelőtt valaki közös hokira?
Miskolc és környéke.Ma délelőtt szopnák.Tudok menni.
Sziaszok ma estére késő du. keresek csak pasiként bi vagy meleg aktiv pasit...Balatonmáriafürdő vagy környékén. hely van de utazni is tudok. tel irjál...egyszerübb.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Ma vagy holnap délután valaki Pécsen vagy környékén? Hely van, vagy szabadban is ok.
Sziasztok. Újpesten most valaki?
Sziasztok ma szolnok Pest útvonalon nem szopna le?
Ma szájjal kényeztetnék Miskolcon vagy Mád-Miskolc vonalon

Sziasztok. Hétköznap délután vagy Szombat délelőttre keresek aktív férfiakat. Szűk popsimat tágítattnám és szopiznék több pasit is egyszere. Keszthely, Hévíz környéke!
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Cegled környékén ma délelőt keresek Paszivat.