Szia! Merre?
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2024. 08. 23. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este egy hármas autós tali?
ujpesten szopnek
Dél körül, miskolcon cumiznék egyet!
Dél Bp. környékén aktív férfi?
Hetero kapcsolatban élő bi pasi vagyok.
Meleg ba aktiv partnerem keresem, akivel szexhaverok lehetnénk.eger és környéke.
Rendszeres talikra smile
Meleg ba aktiv partnerem keresem, akivel szexhaverok lehetnénk.eger és környéke.

Rendszeres talikra smile
passzív mackós srác ,aktivat keres !: )
Sziasztok!
Bi téren teljesen tapasztalatlanul ismerkednék Dunakeszi környékén,
Bi téren teljesen tapasztalatlanul ismerkednék Dunakeszi környékén,
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Megfordult a fejemben egy balatonberényi lazulós hétvége.De geyedül uncsi lenne ezért ötletelek ,hogy ha valaki esetleg csatlakozna kölcsönös szimpatia,előzetes egyeztetés alapján.Bérelni egy kis faházat,napozni,nudizni,egy két pohár hideg bor esetleg valami kirándulás a környéken.46 éves nem független ,ápolt,intelligens igényes pasi vagyok.18 év fölött keresek szintén igényes,értelmes srácot,férfit.195 cm.magas,108nkg,nem dohányzó pasi vagyok.
Budapest-Pest-megyei srácot keresek,maszti vagy orál kalandra.Hetero pasival is ismerkednék,normál baráti hangulattal.Napközben van szabadidőm.Többit privátban megbeszéljük.
Aki csak levelzgetne kérlek nee .....
Aki csak levelzgetne kérlek nee .....
Kölcsönös francia délelőtt? Hely ok
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok!
Ma kora délután Baja és környékéről valaki esetleg?
Ma kora délután Baja és környékéről valaki esetleg?
Valaki reptéren?
Budapesti pasit keresek, tabu nincs,csak szex
budapesten ,mackós srác ismerkedne... kis intimmel, közös dolgokra

Gárdonyban most este valaki?Nudin.
Szabolcs vármegyéből keresem szopatható dugható ápolt fiatalos partnerem!
Helyem adott akár most is !!!
Helyem adott akár most is !!!