Sziasztok!Szegeden keresek aktív pasit.
Jövő hét elején szép farkat szopnék Szombathelyen. Hely van.
Győr környékén kielégítenèk egy szèp farkat!De lehettek többen is!
Ma napközbe szopnék szopatnék borotvált partnert Kecskemét környékén
Most Veszprémben van aki szopna?
Bp. Bi pasi csatlakozna hozzám és hölgy páromhoz holnap délután?
Valaki pasziv Ecser környekén m 0 mellet?
hello! SZEKSZÁRD??? vagy a környékről valaki?
Sziasztok ma estére keresek párt nőt vagy pasit hely van de utazni is tudok
Heves, Nógrád, Borsod megye ? Bi pasi vok.
Szopnék a hétvégén szekszárd baja vonal videózhatsz is arccal mehet az oldalra is többenis
Szia!Ma a Balatonfenyvesi strandon ismerkednék!
Hétvégére keresek fiút, párt mindenben benne vagyok
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Helyem van,feljossz,be jossz az ajton,en allo farokkal varlak es mar csinálhatod is! Elvezek egy nagyot ha lehet magamra es mesz! Ciprus utcában vagyok…sok jön!

Sziasztok,
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
18 kerületben keresek valakit aki leszopna.
Laci
Senki???Nagyon ürítenék!
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 19:42

Sziasztok!Holnap kora reggel Megyeri híd környékén vagy a Népligetben(4-6 óra között)lenne aki autóban szopna?
Szia
Nyílt egy glory-s fórum is! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 23:39
Nyílt egy glory-s fórum is! (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 28. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4690837)

Holnap délelőtt 11 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba, ha valakit érdekel.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Holnap délelőtt 11 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba, ha valakit érdekel.