holnap,veszprémben valaki aki szopatni,üriteni akar?!9-körül!
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs?autós erre?
Kecskemét-Szeged között még aktuális..
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 18:53

Most valaki M5 Pesttől-Szegedig? Szívesen valaki szájába adnám...
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?hely adott Szentendrèn
Ma este biztonságos kaland?hely adott Szentendrèn
Holnap delelott biszex parhoz szivesen csatlakoznek. Szopnek es dughato is vagyok! Helyem a belvarosban van. Szolo sracok=tilto.
Írtam!!
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 18:53

Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok! 35 (nagyon max 40) év alatti, domináns, határozott uni/aktív pasit keresnénk mindkettőnk örömére. Fiatal, bi többesben már tapasztalt pár vagyunk.
Ma esti órákban kölcsönös orál dabas környékén?
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok. Jövő héten hétköznap délelőttökre keresek aktív pasit cumi+szexre. Le is nyelem.Veresegyház környéke...
Nagyon szeretnék a számba érezni egy vastag farkot nagy makkal.Rákospalotán.70-es meleg vagyok.
Siófok környékén valaki akinek lenne kedve segíteni rajtam és szereti ha sok jön.?
imádom ha magamra elvezhetek!

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Győrben aktív ma?
Sziasztok!
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Üzenet módosítása
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Üzenet módosítása
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Kiskunfélegyházán és környékén szopatnék vagy masztiznék bi vagy meleg sráccal 30évesig, én 55vagyok
Zalában ma szopnék, maszíroznék. Kíváncsi hetero is írhat. Szerepjáték kedvelő vagyok. Autós kaland is érdekel. Privizz