Nagyon szeretnék a számba érezni egy vastag farkot nagy makkal.Rákospalotán.70-es meleg vagyok.
Siófok környékén valaki akinek lenne kedve segíteni rajtam és szereti ha sok jön.?
imádom ha magamra elvezhetek!

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Győrben aktív ma?
Sziasztok!
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Üzenet módosítása
Keresnék egy bi beállítottságú partnert.....a lényeg hogy itt az oldalon nagyon nagyon sok üzenetet kaptam már,de sajnos se időm nem engedi hogy mindenkinek vissza írjak,napokig tartó képcsere...ki mit szeret....bele fáradtam a felesleges beszélgetésekbe!sokszor kamus profilokba...ki tudna esetleg melegbárt vagy bármi olyan helyet ajánlani ahova párommal el mennénk és lehetne személyesen is ismerkedni vagy bármi több...köszönöm
Veszprém megyében vagy körzetében
Üzenet módosítása
Közös hoki kölcsönös orál Bp? Írj
Kiskunfélegyházán és környékén szopatnék vagy masztiznék bi vagy meleg sráccal 30évesig, én 55vagyok
Zalában ma szopnék, maszíroznék. Kíváncsi hetero is írhat. Szerepjáték kedvelő vagyok. Autós kaland is érdekel. Privizz
Pasit kielégítenék a Népliget környékén kocsiban
jól szopok

Közös vagy kölcsönös hokihoz keresek partnert, akár rendszeresen is, csak enyhe bi.-részemről, ápoltság adott és elvárt.
Lakás van hmvhelyen.
Lakás van hmvhelyen.
Ápolt pasit szopnék Bicske kke.
Holnap (05.10) kora reggel szopnék Szombathelyen. Csak szopok, semmi duma vagy kérdés. smile
Mindegy, hogy hol, helyem nincs.
Mindegy, hogy hol, helyem nincs.
Keszthely, Hévíz, Balatonszentgyörgy, Fonyód útvonalon valaki hely szükséges!
Hello, valaki ma szopatana?
Eger és környékén ma este valaki? Helyem van. Vacsi, sör, jakuzzi?
Sziasztok
Hajdú Bihar megyéből fiatal srácot keresek aki szeret szopni.
Hajdú Bihar megyéből fiatal srácot keresek aki szeret szopni.
Most aktív kint a reptérnél ? Tehetszbármit velem
49|187|100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21 6) mérettel...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...
Házaspárhoz csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké ...

Miskolcon valami nálam?
17. Kerület
Autós kaland?
Autós kaland?