Dèlpest vki?
Szopnék szopatnék Bp írj
Dunaföldvár környékén keresek aktív szopatót aki tud utazni
Újpesten keresek odavissza dolgokra, helyem van.

KIZÁRÓLAG 30 ÉV ALATTI, biszexuális vagy heteroflexibilis fiúval szeretnénk megismerkedni, hosszabb távon. Fontos az intelligencia és igényesség. (Olvassatok kérlek adatlapot is.) crazya
Ha magadra ismertél, jelentkezz!

É & Á

Valaki szopatna?
fél 5 körül lesz kint srác a reptéren? egy közös farokverés jó lenne
Ma délután szopnék egyoldalúan .helyem van Sümeg mellett .
Nem.
Máskor is.
Nyílván. De most jó. (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Máskor is.
Nyílván. De most jó. (Ez egy válasz nagyrobert üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Budapesti mindkét részről bi pár vagyunk.
Keresünk MAX 45 éves korig, igényes, helyes, BI aktív / uni férfit, vagy mindkét részről bi párt.
Kép, értelmes kommunikáció, azonos elképzelés elengedhetetlen az ismerkedéshez.
Budapesti mindkét részről bi pár vagyunk.
Keresünk MAX 45 éves korig, igényes, helyes, BI aktív / uni férfit, vagy mindkét részről bi párt.
Kép, értelmes kommunikáció, azonos elképzelés elengedhetetlen az ismerkedéshez.

Törölt felhasználó (4742104)

17. Kerület?
Most.
Most.
17. Kerület?
Most.
Most.
Szia. Kölcsönös szopas ?
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopnék délután a népliget környékén.
Fiatal csődör... jó is az
(Ez egy válasz Teniszező üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 05. vasárnap 08:36

40-es házaspár bi férfi taggal fiatal csődört keres, ahol a fiús játékok is elfogadottak
Sziasztok! Kiváncsi hetero vagyok, nagyon szeretem az analt, de eddig csak csajtól, dildotól kaptam. Most kipróbálnék egy nagy vastag igazi faszt. Csak akkor írj ha szintén igényes, intelligens vagy és meg tudsz dugni keményen! Helyed legyen! Egyeztetünk és mehet a játék.
Sziasztok Szigethalom és környékén valaki szopna ha igen akkor privátba írjon.
Ma 18 körül pasziv Cegléd környékén??
Szívesen csatlakoznék hozzad
(Ez egy válasz jps üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)