Hello leszopnék valakit.
passziv mackós srác kis intimmel aktiv srácot keres minden jóra
közös maszti,és orál is érdekel külön is akár 1oldalúan is.

közös maszti,és orál is érdekel külön is akár 1oldalúan is.
Fiatalos, passziv partnert keresek ma estére Heves, Nógrád megye környékén. Autós kaland is szóba jöhet! Higiénia és diszkréció adott és elvárt

Szopna most valaki 3ker?
Továbbra is keresek hétköznap kora reggeli órákra egy normális srácot 11ker Bocskai út környékén.
Diszkréció adott és hely is.
44éves vagyok.
Privátba írj.köszönöm.
Diszkréció adott és hely is.
44éves vagyok.
Privátba írj.köszönöm.
Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Reptéri kifutón valaki most reggel?
szopnék,farkat vernék most Albertirsa környékén
Hellyel rendelkező férfit szopnék nyalnék viszonzás nélkül Budapesten és környékén akár még mai napon is !
Hétfő délelőtt rá érő aktív srác padi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele helyem van.
Igen. De csak ha nem kell viszonzás. Üllőn járok épp
(Ez egy válasz nagybalazs üzenetére (2024. 09. 21. szombat 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki szopatna budapest vagy üllő környékén?
)

Sziasztok!
Most utazni tudó?Tolna megye?
Tolnanémedi és környéke?
Most utazni tudó?Tolna megye?
Tolnanémedi és környéke?
Csajos pasi vok.
Smink paróka combfix stb.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok
Utazni tudok .
Smink paróka combfix stb.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok
Utazni tudok .
Sziasztok valaki most 20ker?
Már beszéltünk, és nem voltam jó neked, így sajnos nem jött létre a találkozó. Gondolom most sem fog, így tárgytalan.
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2024. 09. 21. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp szopnék nagy méretű pasit 9-10 körül
Csepelen vagyok hely van
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 09. 21. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 21. szombat 19:43

Sziasztok! Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció) helyem van mostantól holnapig. Friss 30 éves, fiatalos, kissé macis alkatú, aktív fiúként keresem partnerem minden jóra.
Részletekért írj privátban!

Sziasztok! Szigetszentmiklóson (Budapest déli agglomeráció) helyem van mostantól holnapig. Friss 30 éves, fiatalos, kissé macis alkatú, aktív fiúként keresem partnerem minden jóra.

Szopnék most Albertirsa környékén