Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék szimpátia esetén!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok! Viber, Whatsapp van!
Írjatok bátran!
Kölcsönös francia?
Hely van
Hely van
Szia, írtam priviben
(Ez egy válasz Kres87 üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 21:38

Sziasztok
Még mindig keresek Aktív partner 18.kerulet.
Egyedül élek így nincs gond heti pár alkalom
Minden is mehet
Még mindig keresek Aktív partner 18.kerulet.
Egyedül élek így nincs gond heti pár alkalom
Minden is mehet
Sziasztok. Ma este 18-19 óra között Szekszárdon bi aktív orál/anál kalandra?
Igeeeeeeeen..lenne..
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2024. 09. 25. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Hétköznap kora reggeli órákra szeretnék egy normális srácot.
Ekkor van helyem! 44éves vagyok.
11ker Bocskai út környékén.
Privátba írj.
Ekkor van helyem! 44éves vagyok.
11ker Bocskai út környékén.
Privátba írj.
Lenne kedved üríteni? Segítek. Helyem van
Tegnap este - ahogy ígértem - benéztem a Dunakeszi Auchan glory-ba. Egymást követő második nap volt, hogy egy hajléktalan ott tisztálkodott. Nincs ezzel probléma. A probléma ott jelentkezett, hogy a glory-ba bepakolt. Nem volt jó szag és így el is húztam. A középső fülkében volt egy srác - szerintem azért... - . Ha olvasod, keress meg üzenetben. 8 után már sötét van, kocsiban megoldjuk. Tudom, hogy az már nem az a feeling, mint a glory, de ezek után nem igazán merek este a glory-ba menni. Bocs' , de nem akarok leszopni egy hajléktalant és azt sem akarom, hogy egy hajléktalan szopjon le.
Ecser vagy 17 ker környékén bi pasi mostanában?? Csak a pasi leszek párom nem!!
Szia, most láttam, hogy hétfőn ráértél?!
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2024. 09. 23. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 23. hétfő 20:56

Sziasztok! Szigetszentmiklóson ( Budapest déli agglomeráció) helyem van. Friss 30 éves, kissé macis alkatú, borotvált, aktív srácként keresem partnerem minden jóra
Privátban írj a részletekért!

Privátban írj a részletekért!

Valakit leszopnék . Bp
Sziasztok! Hosszútávra keresek, olyan havert, aki tényleg sok és sűrű spermát tudna a homlokomra élvezni, rendszeresen. Győr-Budapest vonalon.
Sziasztok. Népliget környékén lehet találni partnert? Hétköznap este fél 7 után leszek ott . Akár priviben is válaszolhatsz
Holnap reggel 8 óra körül szopnék Bicske Tatabánya környékén
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok
Üllő és környékén keresek aktív srácot orálra délután, vagy este.
Én 22 éves vagyok, igényes és közvetlen

Üllő és környékén keresek aktív srácot orálra délután, vagy este.
Én 22 éves vagyok, igényes és közvetlen

Sziasztok!
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Kimondottan méretes, vaskos farkú aktív pasit keresek tartós szex kapcsolatra. Kaposvári biszex passzív srác vagyok.
Bátaszék környéke valaki teli verhetné a szám többen is lehettek
Ma napközbe szopnék szopatnék Kecskeméten
Miskolc ma?