Fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Kispesten és környékén cumiznék ma délelött.
Sziasztok. Szabolcsban keresek mára kanos pasit .
Aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele ma délelőtt 14 óráig rá érek hely van.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék bisex párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Kedd estére keresek Budapesten nagyobb mérteű srácot, aki megdugna egy 31 éves biszex sràcot.
Írj privátba!
Írj privátba!
Sziasztok!Valaki leírná nekem privát üzenetben hogy mik a jelzések gloryhole esetén?
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Valakivel szívesen elírogatnék v beszélnék erről.
Oké,vannak egyértelmű jelzések de van amikor fogalmam sincs mit szeretnének a "másik oldalon"...
Valakivel szívesen elírogatnék v beszélnék erről.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

passzív mackós srác aktivat keres, és közös maszti,orálra is akár srácot

Dunaujvaros környéken ?
Lány beszállót keresünk legfőképp a lány örömére, max és a lábimádat részéből venném ki a részem.
38/29 es pár vagyunk.
38/29 es pár vagyunk.
Fehervaron bisex pasi vagy srac kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék bisex párokkal. ( Fiú--Lány )
Gyor-m-sopron megye? Fiatal perverz kivancsi hetero dughato srás keres aktiv partnert mára autos talira! Legyél te is mobil!
Sziasztok!
Fiatal, izmos srácnak kiverném és ha nagyon jól néz ki megengedném hogy leszopjon.
26, sportos, szőrtelen, kecskeméti srác.
Helyem van.
Fiatal, izmos srácnak kiverném és ha nagyon jól néz ki megengedném hogy leszopjon.
26, sportos, szőrtelen, kecskeméti srác.
Helyem van.
Sziasztok. Ha valaki ma este s.o. szeretné hogy lecumizzam, vagy dugná vagy pár nap múlva az nyugodtan jelezze. Ne húzzuk az időt. Szekszárd körül autós kaland
Én mondtam hogy igen.Ha én megfelelek
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Győrben szopnék. Hely van.

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 12:10
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.