Helyileg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 00:32
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
Sziasztok. Hétfő délután szopnék nyiregyváza vagy környékén.
Sziasztok! Mivel negyedik alkalommal fordul elő, ezért leírom: Amikor ráérek, kívánom és még tudom oldani , benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. A középső ma is ült valaki. Azt gondoltam szerencsém van, hogy egyeztetés nélkül összejön valami. A lényeg: Árulja el valaki, hogy miért ücsörög - pl. telefont nyomkodva - , ha nem akar sem szoptatni, sem szopni. Ennek kb. semmi értelmét nem látom. Ráadásul elfoglalja a helyet attól, aki azért megy oda, hogy szopjon, vagy szopasson. Ennek tényleg mi értelme?
Hétfő délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen.
Miskolc-Kazincbarcika környékén ma késő este valaki???
Szeretnék valakit élvezésig szopni Budapesten
Szigetszentmiklós valaki? Helyem van

Kecskemèyen passzivat szopatna dugna valaki? Kor nem szàmit csak kemeny nagy pènisz legyen
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok, hétfön napkozben ilyen hüvös idöben, nem lenne kedve valakinek egy szük és meleg helyre bedugni a farkát? Helyem van.
Pécel Isaszeg Gödöllő Veres kke pasisex???
Aktív férfit , férfiakat keresek alkalmira de akár hosszú távon , passziv vagyok
22 eves vagyok keresek ma passziv szortelen fiut helyem van ugy 7ig
Sziasztok!
Holnap d.e. cumiznék budapesten!
Holnap d.e. cumiznék budapesten!
Közöshokira fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam ? Imadom ha csurog rajtam vagy rajtad!
sok jön! Bp. Nalad vagy kocsimban!

Szia passziv vagyok szopok nyalok dughatsz is
(Ez egy válasz nagyjozsef1415 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress
Sziasztok ma valaki? Újpesten 15 kerületben? Közös masztizni?