Ma délelőtt siófok pihenőbe szopok-dugok 3-ig!
szerdán délelött /9-kor/ szopnék veszprémben.lehetöleg kis méretet.végén a számba.irj és megbeszéljük.én mackos bi hapsi.
Vác - Dunakeszi környéke?
Hétfőn délelőtt biszex párt pasit maszíroznéķ pesten.
Sziasztok! Eger és környékén szopnék ápolt inteligens férfit.
Érd / Százhalombatta környékén,ma reggel szívesen dugatnám magamat.
Helyileg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 00:32
Törölt felhasználó (4757418)
VIP

1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
1 óra környékén keresnék egy normális srácot egy kis autós kalandhoz . ( párom nem jön) 28-45 éves kor között lenne a legmegfelelőbb számomra
Sziasztok. Hétfő délután szopnék nyiregyváza vagy környékén.
Sziasztok! Mivel negyedik alkalommal fordul elő, ezért leírom: Amikor ráérek, kívánom és még tudom oldani , benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba. A középső ma is ült valaki. Azt gondoltam szerencsém van, hogy egyeztetés nélkül összejön valami. A lényeg: Árulja el valaki, hogy miért ücsörög - pl. telefont nyomkodva - , ha nem akar sem szoptatni, sem szopni. Ennek kb. semmi értelmét nem látom. Ráadásul elfoglalja a helyet attól, aki azért megy oda, hogy szopjon, vagy szopasson. Ennek tényleg mi értelme?
Hétfő délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen.
Miskolc-Kazincbarcika környékén ma késő este valaki???
Szeretnék valakit élvezésig szopni Budapesten
Szigetszentmiklós valaki? Helyem van

Kecskemèyen passzivat szopatna dugna valaki? Kor nem szàmit csak kemeny nagy pènisz legyen
Vasárnap-Szerda késő este vagy Hétfő-Csütörtök kora hajnalban Nógrád megyében passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok, hétfön napkozben ilyen hüvös idöben, nem lenne kedve valakinek egy szük és meleg helyre bedugni a farkát? Helyem van.
Pécel Isaszeg Gödöllő Veres kke pasisex???
Aktív férfit , férfiakat keresek alkalmira de akár hosszú távon , passziv vagyok
22 eves vagyok keresek ma passziv szortelen fiut helyem van ugy 7ig