Ma egész nap, estét is beleértve, keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Bisex pár lenne a legjobb. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Balatonboglàr környékén valaki?? Biszex srácot keresnék, képek az adatlapomon. Üzit irj
Kanos faszt keresek szopnek Bp hely kell
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke? …
Gyömrő környéke? …
Kecskemèten szopok ma dèlelöt kocsi van irj szopas
Székesfehérvártól az m7-es és 67-es közvetlen környékén a délelőtt folyamán passzív sráccal vagy ilyen tagú párral taliznék. Akár autós kaland is oké... Privatban telefonszám csere oke
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 01. péntek 05:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 05:00
Törölt felhasználó (4761081)

22 eves szuz vagyok es hihetetlenul megkivantam az idos faszt, most szopnek es dugatnam magam ujpestenhelyem van
22 eves szuz vagyok es hihetetlenul megkivantam az idos faszt, most szopnek es dugatnam magam ujpestenhelyem van
Sziasztok!
Keresem azt a nős bi srácot aki Szombathelyen lakik, asztalos és ha jól emlékszem Laci a neve. Kora nyáron beszéltem vele de elvesztettem a tel számát. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Keresem azt a nős bi srácot aki Szombathelyen lakik, asztalos és ha jól emlékszem Laci a neve. Kora nyáron beszéltem vele de elvesztettem a tel számát. Ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Maximális diszkréció mellett szopnék egy szép farkat... Odaadóan cumizok, lassan, mélyen érzékien, élvezettel-élvezésig:P
Írj privit, ha érdekel egy izgi kaland, van helyem is.
Írj privit, ha érdekel egy izgi kaland, van helyem is.
Hali. Keszthelyen. Most hétvégén szopok,seggbe dughatsz. Többesben is
Hello. Mostanában keresek valami játékot
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziasztok! Valakivel viber camban egy jó faszverés most?
Sziasztok.
Baja és környéke?
Baja és környéke?
Roma lànyokat lehet kinyalni kecskemèten.
Sziasztok!
30 éves, bi pasiként keresek ma estére partnert Dél-pesten. Ápoltság, diszkréció adott-elvárt.
30 éves, bi pasiként keresek ma estére partnert Dél-pesten. Ápoltság, diszkréció adott-elvárt.
Zalaegerszegen ma este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem