Jászberény éskörnyékén keresem aktívpartneremet nemcsakeggy alkalomra.
Kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből vasárnap valaki ?
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.
Aktív pasi,pár? Hely van,utazni tudok.
Sziasztok. Adatlapom alapján, partnerem keresem...
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Sziasztok.
Baja és környékéről valaki kölcsönös orál?
Baja és környékéről valaki kölcsönös orál?
Kecskemèten passziv 50-es faszokat szopna segglukatnyalok baszhato vagyok. Lakàson van helyem naponta pèntekig fèl 8 tol 9 ig jöhettek szopok nyalok baszhattok amit szeretnètek.
Jövöhèten reggelente ferfiakat pàrokat keresek akiket jol leszophatok seggbe basznak nyalassàk a pinàt segglukat.minden megoldàs èrdekel
Sziasztok jövőhéten Pécs környékén szopnék csinos farkincát.Privát üzenetben egyeztessünk.
Valaki kölcsönös hoki az M5-ös Szeged felé?
keress meg lszi
(Ez egy válasz Bal_VIII üzenetére (2024. 11. 17. vasárnap 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Szívesen szopnék most reggel Budapesten.
Hali. Egy jófej srácnak kiverném a farkát . Adatlapomon több info . Mostanra - mostantól keresek
írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 16. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 19:03
Törölt felhasználó (4715716)

Nyugatinál lakásban 2 Fiu vagyunk valaki csatlakozik ?
Valaki Baranya vagy Somogy megyéből?

Szia. Hétfőn ráérek.
(Ez egy válasz Spdygnzlz üzenetére (2024. 11. 16. szombat 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 21:03

Gyöngyös -Hatvan vonalán keresek helyes nem duci uni pasit. Helyem van utazni tudj.
Gyöngyös -Hatvan vonalán keresek helyes nem duci uni pasit. Helyem van utazni tudj.
Jofarkú srácot,pasit keresek aki ma este jol megszopatna Vecsés,Cegléd vonalon
Most valaki,az őrs vezér környékén? Orál kaland?
Nyugatinál lakásban 2 Fiu vagyunk valaki csatlakozik ?