Bács megyében kimondott nagyfarku pasit keresek orál játékokhoz
Miskolcon közös hoki?
Csepelen passzív autóval van most
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Bp-Dunaújvàros-Bp vonalon valaki?
Keresek valakit Újpesten aki ért a számítógéphez.
Faszt szopok seggetnyalok kecskemèten. Keressetek szopassatok.
Ma estére (kedd) keresek fiúkat. Kényeztessük egymást élvezésig!
Ma reggel Zalaegerszegen leszopnék valakit egyoldalúan .
Szia passzív szegedi Vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 26. kedd 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 03:14
Törölt felhasználó (4763635)

Szeged környékén ismerkednèk passzív sráccal.
Szia passzív szegedi Vagyok
(Ez egy válasz hetvenes üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 22:54

Ki szeretne egy ápolt hetvenest leszopni holnap délelőtt Budapesten? Hely kell.
Szeged környékén ismerkednèk passzív sráccal.
Ki szeretne egy ápolt hetvenest leszopni holnap délelőtt Budapesten? Hely kell.
Holnap vekony sportos szuk popsis pasikent dugatnam magam szo nelkul teljesen anonimban. Hely elony ha van delutan 2-4 kozott. Nincs tabum
Szia,holnap éjszaka Győrben leszek...ha gondolod!?
(Ez egy válasz Dave069 üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Szerda délelőtt rá érő aktív méretes srác pasi aki jönnne vagy jár Monor Gomba fele hely van
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Sziasztok
Veszprém Vármegye?
Veszprém Vármegye?