Pilis, Monor, Albertirsa környékén szopnék most. Bi43
Helyem nincs, de utazni tudok.
Helyem nincs, de utazni tudok.
Sziasztok most Újpesten valaki?
Ma d.e. cumiznék!
Budapest kelet,Pest vmegye keleti részében!
Budapest kelet,Pest vmegye keleti részében!
Fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Keszthely,Zeg, Sümeg környékén valaki?
nem. de most regisztráltam ide, így most is tudtam leírni.
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
17.-én Gyöngyös-Budapest vonalon (M3) szívesen megállnék szopni. Ápolt egészséges faszra vágyom. Oda-vissza is megállok ha úgy tetszik. Lenyelem amit kapok..
17.-én Gyöngyös-Budapest vonalon (M3) szívesen megállnék szopni. Ápolt egészséges faszra vágyom. Oda-vissza is megállok ha úgy tetszik. Lenyelem amit kapok..
Fiatal kezdő srácor cumiztatnék kocsiba Pécsett
Sziasztok holnap(12.14) Pestről Debrecen felé jövök haza a délelőtti órákban. Partnert keresek akár az útvonal mentén vagy Debrecenből.
Akit érdekel részletek privát üzenetben.
Akit érdekel részletek privát üzenetben.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szopnek pesten
Repternel valaki?
Szopatnek most 20ker
Péntek délután szivesen taliznék 1 kalandra budapesten 3.13 kerület utazni tudok.
Régen volt màr nyár. Most jutott eszedbe?
(Ez egy válasz zorka üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 22:13

Szolgálati közlemény: keresem azt a srácot, aki újpestre szokott járni bicajjal a nudira, 25-30 körüli emo-s frizkóval. Ha magadra ismersz, írj
Én ugyan ott még csak sétálgattam, de nagyon bejött a stílusa...
Hátha

Szolgálati közlemény: keresem azt a srácot, aki újpestre szokott járni bicajjal a nudira, 25-30 körüli emo-s frizkóval. Ha magadra ismersz, írj
Én ugyan ott még csak sétálgattam, de nagyon bejött a stílusa...
Hátha

hajna1 felé valaki megszopatna pesten?
Hajnal 2 korul autos odavissza dolgokra? Bp
Természetesen elírtam...
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten