Szopatnék Bi férfias igényes pasit XVIII kerület környékén.
Passzív szopni, dugni szerető fiúcskát keresek!
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
Keresek egy pasit keresek állandó szopásra, sallangok nélkül!
Dombóvár környékén fiatal szopatható dugható srác? Nem független 29 éves srác vagyok hasonló korut keresek
Valaki???
Bicskén keresek aktívat akinek van helye vagy autója utazni nem tudok
Hmm..? Valaki?
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Vasárnap, KECSKEMÉTEN, dél körül átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan megszopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
Hellyel rendelkező passzívat keresek. Korhatár 35.
Hi. Keszthelyen szopok,dugható vagyok. Seggbe és szájba élvezhető vagyok!!!
Sziasztok szopni imadot keresek nőt ffit párt
Sziasztok keresek ma estig valakit kolcsonos kalandra
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Sziasztok!
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Aktív partnert keresek orálra Ózdon vagyok helyem van .
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban egyeztessünk köszönöm.
11. Ker vki mostanában?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok! Ápolt diszkrét Bi passziv ferfias helyes pasikent keresek rendszeres szexre, szinten megbízható ferdias aktiv pasit.
nem vagyoo fuggetlen, nem vagyok fuggetlen, nem baj ha te sem