Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!
Még aktuális!
(Ez egy válasz Tóth János üzenetére (2024. 12. 28. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Teltház van, mentem a király utcai moziban. Aki aki akar jöjjön,orális örömömre.
Bi parhoz szivesen csatlakozom. Nagy meret adott
Jövő héten napközbeni találkozóra keresem partnerem Debrecenben és környékén biszex alapon.
Zalaegerszegen ma és holnap pasit kényeztetnék orálisan. Hely van. Keress privátban. Köszönöm.
Budapesti aktiv ferfit keresek

veszprém??székesfehérvár???most??
Paskál fűrdőben ismerkednék.
Vasárnap Mezőkövesd Nagylak útvonalon átutazóban leszek. Keresek valakit, korhatár nélkül, aki hosszan, keményen mélytorkosan turhásra szopatna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Írj! Én intelligens, ápolt pasi vagyok.
Még mindig idősebb, lehetőleg 50+os partnert keresek Budapesten kölcsönös örömszerzésre. Nem érdekel a természetben, autóban kaland, normális, kényelmes, lazulós,
gátlások és tabuk nélküli közös kényeztetés érdekel, szobában.
gátlások és tabuk nélküli közös kényeztetés érdekel, szobában.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

22. Ker vki?
Bi passzív borotvált max 40 évesig pasit keresünk Hertelendre 28 vagy 29 estére Mi egy pàr vagyunk és szeretnénk feldobni az esténket.
Ferfi-no parhoz csatlakoznek bi alapon Budapesten.
Sziasztok
Egy kemény farkú illetőt keresek Ózdon aki szopatni vágyik.
Hely es a diszkréció adott.
Egy kemény farkú illetőt keresek Ózdon aki szopatni vágyik.
Hely es a diszkréció adott.
Nem vagy esetleg Budapesten? Volna helyem is!
(Ez egy válasz Jocika77 üzenetére (2024. 12. 28. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Fehervaron bisex pasi vagy srac közöshokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív 40es, 50es férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna.