Csepel szigeten valaki? Helyem van akár ittalvással is!
Ma éjszaka szívesen kényeztetek Nagytarcsa környékén jàrót az autójàban. Írj, ha érdekelne!
Valaki nyomja a szilvesztert Cegléden a strandon?
Ma éjszaka autóst leszopnék! De, meg is baszhatsz, ha akarsz. Passzív vagyok. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggemre mehet. 24h-04h között. Nagykőrös
Bicskén valaki autóval és aktív?
Sziasztok,
Ma este diszkrét, biztonságos kaland?helyem van Szentendrén sportos bi uni srác vagyok
Ma este diszkrét, biztonságos kaland?helyem van Szentendrén sportos bi uni srác vagyok
31 ediken 12 kor debrecenbe valaki raer a nagyerdon leszek autoval
Miskolcon most valaki cumira?
Csömörön most valaki kalandra?
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Kit b.sszak meg ? De engem is lehet !
bi pasi vok

Hello
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ugy nez ki, egyedul leszek......Szegeden......csok a faszodra, tokeidre, lukadra!
(Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 13:26

Van itt olyan egyedûl szilvezterezô bi pasi, akivel lehet szilvesztetkor jòt. Satobbi.?
Bicskén belül aktívat keresek helyed legyen
----- > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40, +50
Győrben fiatal(os) vékony testalkatú biszex pasi holnap (31.-e) estére ? Párként keresünk!
Elkèpzelhetô
(Ez egy válasz komarbalint29 üzenetére (2024. 12. 30. hétfő 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 30. hétfő 12:02

Kövér, macis nagydarab pasi farkát szopnám heti 1-2 alkalommal. Diszkréció adott és elvárt.
Nem gond ha kapcsiban vagy. Bp.Pest megye és környéke.
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .
Priviben írj.
Nem gond ha kapcsiban vagy. Bp.Pest megye és környéke.
Fiatal vagy idősebb, nem gond, szőrös is lehetsz .
Priviben írj.
Van itt olyan egyedûl szilvezterezô bi pasi, akivel lehet szilvesztetkor jòt. Satobbi.?
Veszprém és környékén ismerkedés bi pasival,vagy párral....
Üdv. Keresek 2 srácot akihez beszállhatnék pasiként. Minden érdekelne.Csak borotvált jó farku pasik jönnek be.
III. kerület, Kolosy tér környékén szopnék kanos pasit!