Dél körül szopnék Debrecenbe! Jól csinálom!

Bp belváros??
Bi masszőr Pesten?

Hol is van
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Kiskunfélegyháza és környékén keresem aktív apucimat. Fiatalos átlagos testalkatú, enyhén perverz sissy vagyok, szexi fehérneműben, magassarkúban ☺️
Bp?
OOO jo is az
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2025. 01. 11. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Paks?
Budapesten mostanában?
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziaszzok nős bi passziv 42 éves fiu vagyok ma estére keresekaktiv fiut aki tud utazni eger mellett van helyem.
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Sziasztok, most valaki aktîv az örs vezérnél? Kocsi is jó!

Füvet tud valaki?

Fiatal 25év alatti nagyfarkú (20+)srác ismerettségét keresem Pesten vagy környékén. Lehetsz aktív passzív vagy uni. Dobj egy üzit és beszélgessünk. Aztán meglátjuk. Ilyen paraméterekkel rendelkező pár is érdekel
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Keresek még fekete srácot is!
Bővebben!!! priviben
Pár vagyunk holnapra keresünk pasit Pest kornyeke
Baja és környéke?
Sziasztok!
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile
szegedi 29 éves enyhén biszex, vékony, igényes srác vagyok. Ismerkednék, chatelnék, beszélgetnék korombeli, igényes, megbízható srácokkal!
Barátság extrákkal lenne a cél full titokban.
Diszkréció, higiénia adott és el is várom!
Ha felketettem az érdeklődésedet, írj bátran üzenetet!
Üdvözöllek: Roli smile