Kamionos délelőtt Bp vagy közelében? Tudok utazni +40km
írtam
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2025. 01. 31. péntek 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ma valaki veszprémben?fél 10-töl szopnék végig.57,mackos vagyok.a skála emeletén a wc--nél leszek 9.45 körül!
Miskolcon valaki? Részletek priviben
Bp ma szexre ?
Mostanaban valaki Bp? Hely van
Tata, fényes fasor.utc...a 6
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek bp-ről,csak a pasi örömére
Budapesten keresek pasit ma estére.
Sziasztok!
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Aktív, hellyel rendelkező srácot keresek ma estére Budapesten belül.
Szopnék szopatnék Bp írj
Xv.ker most valaki?Hely kell,akt8vat keresek
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Holnap kora délután (legkorábban délben) végzek a dolgommal Debrecenben, Indulok haza Budapestre, Akár ott, akár útközben megállnék valahol egy kis kalandra. Ha van helyed akkor szinte bármi, autóban szopatok. Ha tudok, leszek a chaten is. Írj, adok telszámot, levelezni nem szeretnék és nem is lesz rá időm. Jelige: melós ruha. Adatlapon van kép és videó
Csepelen szopatnék , szopnék
Sziasztok! Most péntek 14 órától 16:30ig a Szauna69-ben leszek. Szívesen találkozom egy, vagy akár több normális pasival. (Az adatlapom szerint keresek jelentkezőket.) Írjon, akit érdekel!
Találkoznék nővel, férfival, párral Pápa és Győr között ma délután. Esetleg valaki?
Sziasztok! Ma estefelé Veszprémben leszek, s egy villámkényeztetésre nagyon szívesen jelentkeznék! Akár melyikünk élvezetére!!!