Miskolcon sexet keresek!
Szép faszt szopnék
Abból kevés van!
(Ez egy válasz mostszopnek üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex párt keresek
Fiatal passzív srácot keresek szexre.
Sziasztok ! Szekszárdi biszex párt házaspárt férfit keresek kölcsönös örömökre élvezetekhez diszkréten.

Sziasztok!
Harkány, és környékéről keresek potens pasit kölcsönös orálra!
Harkány, és környékéről keresek potens pasit kölcsönös orálra!
Párok mindkét tagját kielégíteném ma este kívánság szerint! Távolság nem akadály!
Párok mindkét tagját kielégíteném ma este kívánság szerint!
Bp. és környéke..
Bp. és környéke..
Heves , Nógrád , Borsod megye ? Uni pasi vok .
Idösebb pàroknàl szopnèk pi àt nyalok seglukkal.mondenre kaphato vahyok. Kecskemèt. Szolo pasikat is szopok nyalok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Még mindig aktuális
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Legyen jó faszod!
Ózdtol 10 km re vagyok ! Igényes lakásomban várlak ! Holnap délig egyedül vagyok itthon !
(Ez egy válasz norbesz üzenetére (2025. 02. 01. szombat 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló.13kerbe,felszopót keresek!
Miskolcon valaki közös hoki?
cumi , hoki - Pakson ?
Szia ! Miskolctól 40 km re vagyok ! Gyere el este és kiverjuk egymás előtt ! Telszam csere ok ! Írjunk Viberen
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.