Ez engem is érdekelne. Szrand amibe lehet játszadozni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 12. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 17:01
Törölt felhasználó (3969472)

tudnátok ajánlani strandot vagy fürdőt ahol esetleg nem csak fürdeni és napozni lehet?
Gyöngyösön keresek szopni imadot
Sgiaszgok aktiv fiut keresek aki megszopatna.helyem van eger mellett.irj pm.
tudnátok ajánlani strandot vagy fürdőt ahol esetleg nem csak fürdeni és napozni lehet?
Hely szükséges de autó is ok.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 16:33

Ma este Budapesten szopatnék, ápoltan, borotváltan. Autó, v lakás is ok. Akar több is lehet!
Ma este Budapesten szopatnék, ápoltan, borotváltan. Autó, v lakás is ok. Akar több is lehet!
Sziasztok!
Szimpatikus aktívat keresek aki megszopatna Ózdon.
Szimpatikus aktívat keresek aki megszopatna Ózdon.
Sziasztok, ma kora este 17:15 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Ma estére keresek partnert egymás élveztetésére.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek diszkrét, bi férfit vagy párt.
Hely nélkül kérlek ne írj!
Köszönöm
Szombathely környékén keresek diszkrét, bi férfit vagy párt.
Hely nélkül kérlek ne írj!
Köszönöm
Sziasztok, Valaki nem szeretné, hogy holnap egy kicsit kézzel könnyítsek rajta kézzel, vagy ha nagyon szimpatikus akkor szájjal délelőtt a IV. kerületben?
Holnap reggel Megyek Györből Budapestre, útközben szívesen "bekapnèk"valamit,vagy alár találkozhatunk Budapesten...
Sziasztok! Kecskeméti passzív srác vagyok, 37 éves. Vannak itt olyan jó haverok akit orálisan kényeztethetnék? Helyem nincs.
Fiatal bi vagy nagyfarkú bi srácot keresek Nyíregyházán.Egy csajhoz kellene elkísérnie és segíteni.Csak ,ha komolyan gondolod.
Sziasztok! Idősebb aktív urat keresnék. Írj privátba. Üdv
Pakson cumiztatnék
Persze, csak lepattintottál a múltkor :(
(Ez egy válasz Rush11 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét-Solt aktív barátom keresem. Viber kell.
Van olyan a ki tényleg akar szopni és nem csak ígérget??
Újpesthez közelit keresek, akinek van most helye