Szopnék szopatnék Bp írj
Szia !
Utaznál esetleg? Hellyel rendelkező, aktív srác vagyok. (Ez egy válasz délosz üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Utaznál esetleg? Hellyel rendelkező, aktív srác vagyok. (Ez egy válasz délosz üzenetére (2025. 02. 12. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Rendszeresen szopnék , fiatal , vékony férfiakat.
Sziasztok. 25 éves macis alkatú srác vagyok. Olyan aktív kanos perverz pasikat keresek akik szeretik a macis srácokat. Ha lenne minimum 3 pasi akkor kibérelnék egy szobát és ott tudnék fogadni mindenki, akár egyszerre de külön-külön is,megbeszélés kérdése.Ha érdekel valakit a dolog írjon rám!!! Hajdúszoboszlón lenne az apartman.
2025.14-re keresek partnereket!
2025.14-re keresek partnereket!
Sziasztok!
Pàrt keresek, akàr màr ma éjjeli tali is ok. Helyem van
Pàrt keresek, akàr màr ma éjjeli tali is ok. Helyem van
Békésmegyei pasit szopnék.Utazni tudok,helyem nincs
Senkinek nincs kedve most szopatni? autóban vagy a szabadban is jó nekem.
Paks mellett lakom helyem van gyere el és leszoplak!
Ez engem is érdekelne. Szrand amibe lehet játszadozni !
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 12. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 17:01
Törölt felhasználó (3969472)

tudnátok ajánlani strandot vagy fürdőt ahol esetleg nem csak fürdeni és napozni lehet?
Gyöngyösön keresek szopni imadot
Sgiaszgok aktiv fiut keresek aki megszopatna.helyem van eger mellett.irj pm.
tudnátok ajánlani strandot vagy fürdőt ahol esetleg nem csak fürdeni és napozni lehet?
Hely szükséges de autó is ok.
(Ez egy válasz kisstamas98765 üzenetére (2025. 02. 12. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 12. szerda 16:33

Ma este Budapesten szopatnék, ápoltan, borotváltan. Autó, v lakás is ok. Akar több is lehet!
Ma este Budapesten szopatnék, ápoltan, borotváltan. Autó, v lakás is ok. Akar több is lehet!
Sziasztok!
Szimpatikus aktívat keresek aki megszopatna Ózdon.
Szimpatikus aktívat keresek aki megszopatna Ózdon.
Sziasztok, ma kora este 17:15 fele a reptérnél(Pécel,Vecsés,18. ker) szopatnék,borotvált , ápolt pasi vagyok
Ma estére keresek partnert egymás élveztetésére.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek diszkrét, bi férfit vagy párt.
Hely nélkül kérlek ne írj!
Köszönöm
Szombathely környékén keresek diszkrét, bi férfit vagy párt.
Hely nélkül kérlek ne írj!
Köszönöm
Sziasztok, Valaki nem szeretné, hogy holnap egy kicsit kézzel könnyítsek rajta kézzel, vagy ha nagyon szimpatikus akkor szájjal délelőtt a IV. kerületben?
Holnap reggel Megyek Györből Budapestre, útközben szívesen "bekapnèk"valamit,vagy alár találkozhatunk Budapesten...