Idősebb szopatni akaró pasit keresek.
Veszprém környékén szopatnék.
Masszirozni tudó passziv bi pasival ismerkednék, napközbeni találkozöra
Sziasztok,
Ma delutan Szentendre ? Helyem van sportos bi uni srac vagyok .
Ma delutan Szentendre ? Helyem van sportos bi uni srac vagyok .
Újpalotait keresek , akinek van helye!
Akár hosszútávra.
Akár hosszútávra.
cumi ,hoki -Pakson
Esztergom és környékén szivesen kényeztetném farkad olajos kezemmel,légy borotvált és ha érdekel felugrok hozzád egy fél órára.
Fiatal, 30 alatti passzív jöhet. Hely van.
Autós kaland?
Bp du 5-7 között,hely van szopok a gecit nyelem,ha akarod viszonzod,de nem szükséges.. Diszkréten, problémáktol mentesen..Nős bi uni akt vagyok...irj és találkozzunk..XIV.ker.
Miskolcon segítenék úrnak kielégítés céljából. Akár kézzel vagy szájjal is. 30 éves magyar hetero bi pasi vagyok. Viszonzást nem kérek. Csak olyan írjon aki találkozna is
Dél-Pesten szopnék kanos, szőrös, keményfaszú pasit!
Eger környékén 12 :00 körül. Közös hoki autóba.
Dunaujvaros kornyeke vagy esetleg Budapest
(Ez egy válasz Geri2004 üzenetére (2025. 02. 17. hétfő 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, olyan személyt keresek, aki kora reggel kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Irj üzenet
Kölcsönös franciához keresem partnerem a mai napra!
Mai napon valaki M6 M0 M3 vonalon kamionba esetleg?
Kedd délelőtt keresnék igényes fiút, aki kényeztetné méretes farkam Keszthely környékén. Hely van.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szia
Most hét elején! Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon. Uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel vagy autós kalandra.
Most hét elején! Hasonló partnert keresek közös élvezetes játékokra hosszú távon. Uni vagyok csak közelemböl keresek hellyel vagy autós kalandra.