Valaki szopatna Fehérvár Bicske közt délelőtt
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Pécsen szopna valaki kocsiba?
Hali! Valaki szopatna esetleg most/ma hajnalban Budapesten?
Irtam
(Ez egy válasz zizu0709 üzenetére (2025. 02. 19. szerda 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 19. szerda 02:34

Hello! Dunaharaszti,Szigetszentmiklós környékéről keresek kölcsönös orálra partnert.
Hello! Dunaharaszti,Szigetszentmiklós környékéről keresek kölcsönös orálra partnert.
Szép estét. Olyan partnert keresnek aki szereti a hosszas finom kenyeztető együtt...... Erd es környékén. Es csak aki tényleg mostanába talalkozna is!!

Holnap délelőtt megyek Miskolcra. 10 körül indulok. Nem akar valaki az M3 mentén egy parkolóban leszopni?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Mivel voltál, sötét Peugeot?
(Ez egy válasz westboy üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombathelyen, kornyeken perverz pasi hellyel?
irj privit

Paks éjjel, közös szopás?
Merre?
(Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Közös masztira, oralra keresek ma valakit!
Szia én kint voltam de sokat nem láttam
(Ez egy válasz bpfiu01 üzenetére (2025. 02. 18. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 18. kedd 16:10

ma Budapest XI. 18 óra körül a Kondorosi út végénél a dunánál a parkolóban autós kaland? találkozzunk ott
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből, környékéről.
Keresek valakit 45-50 éves korig, aki szívesen kiveretné a farkát spriccelésig. Helyem van Pesten a 16. kerületben.
Heves megye? Privatban irjatok
Holnap délelötti délpesti kalandozás valaki? Hely szükséges.
Holnap kecskeméten hellyel rendelkező pasit keresek kölcsönösnorálra, esetleg dugásra is. Uni vagyok.