45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrös, férfias. Odaadó bi passzív vagyok. Írj! Helyem van, Eger.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok
Szegeden keresek légyottra partnert, uni vagyok benne vagyok mindenben is

Miskolc környékén ismerkednék
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Bp-Miskolc-Bp. vonalon valaki?
Szia fiút keresel?Helyed van?
(Ez egy válasz Jimiboy5 üzenetére (2025. 02. 24. hétfő 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 24. hétfő 20:25

Sziasztok

Veszprém -Fejér megyében keresek diszkrét aktív-uni barátot. Napközbeni szabadidő és búvóhely fontos.
Újpesten most valaki?
Ma délután meló után egy kis ló az kalandra férfias faszi Bp-n?
Gyöngyösi helyel rendelkezö partnert keresek
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajta természetesen diszkréten arc nélkül. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság fontos. Szép napot mindenkinek. Címem az adatlapon.
Délután Csepelen szopnék, szopatnék
Győrben fiatal biszex pasi?
Sziasztok
Holnap délelőtt uniként ismerkednék
Imádok adni, - kapni
Holnap délelőtt uniként ismerkednék
Imádok adni, - kapni
Kezdődő bi érdeklődésem miatt írok itt. Olyasvalakit keresnék aki szívesen szopatna olyat, aki még teljesen kezdő a témában. A legjobb lenne ha pàr lennétek…
Diszkréció nagyon fontos.
Tapolca - Keszthely valaki?
Szia
Próbáljuk meg (Ez egy válasz Ivanka üzenetére (2025. 02. 25. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 25. kedd 12:36
Próbáljuk meg (Ez egy válasz Ivanka üzenetére (2025. 02. 25. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Kezdődő bi érdeklődésem miatt írok itt. Olyasvalakit keresnék aki szívesen szopatna olyat, aki még teljesen kezdő a témában. A legjobb lenne ha pàr lennétek…
Debrecen környékén most valaki ?