Helló.Holnap délelőtt hasonló vékony, sportos pasi ráérne Győr-Veszprém vonalon?
Orál kaland ma budapesten?
Keresünk olyan nem dohányzó párt, ahol a férfi bi(kíváncsi).
Budapesten fogadni tudunk, vagy utazunk ésszerű határokon belül.
Budapesten fogadni tudunk, vagy utazunk ésszerű határokon belül.
Kecskeméten aktívként, kedden délelőtt hellyel rendelkezőt szopatnék!
Reptérnél van kint valaki ?
A beszállásnál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 03. hétfő 14:27
Törölt felhasználó (4222632)

Debreceni reptérnél, hol lehet talizni, ismerkedni?
Debreceni reptérnél, hol lehet talizni, ismerkedni?
(Ez egy válasz Bi-Tomi üzenetére (2025. 03. 03. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Népliget fele kocsiban szopnék.
Sziasztok!
Aktiv a szerepjátekot kisebb többest kedvelő partnereket keresek! Esetleg egy olyat aki segitene szervezni! Megmozgatja a fantáziamat a gondolat ahogy egy kisebb többes társasag szerepjátek keretében megerőszakolna, a vagyaitok, ösztöneitek szolgájáva vállnék.
Aktiv a szerepjátekot kisebb többest kedvelő partnereket keresek! Esetleg egy olyat aki segitene szervezni! Megmozgatja a fantáziamat a gondolat ahogy egy kisebb többes társasag szerepjátek keretében megerőszakolna, a vagyaitok, ösztöneitek szolgájáva vállnék.
Harkányban kölcsönös szopás valaki???
Tele vagy és ürítenél? Segítek neked. Helyem van
Aktiv ferfit keresek aki megszopatna , akar rendszeresen is!
Hali ma valaki taksony?
Holnap kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Hódmezővásárhelyen holnap!
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Holnapra keresek egy kemény és formás farkat, ha tele a zacsid én örömmel kiverem neked, a végén rám is spriccelhetsz, jó kéz ügyességgel és térdepelve szeretem csinálni.
Lakás van Hmvhelyen, de a kocsimban is csinálhatjuk valami csendes helyen, ápoltság adott és elvárt.
Kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Ma du Szegeden valaki?
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Sziasztok . Jönn valaki ma esetleg magnum szaunaba ?
Délután a reptérhez jön ki valaki ?