Kecskemét-Solt. Aktiv fiút keresek ma estére. Program, sex.... privát keress.
Sziasztok.
33 éves átlagos testalkattal , 17 cm es vastag farokkal ,nős férfiként szeretném ma éjjel kipróbálni milyen egy férfival együtt lenni. Ami érdekel : farokverés kölcsönösen, orál oda vissza akár, simogatás, masszázs, simogatás. Szex csak úgy ha én duglak meg. Ha van nő ruhád szivesen látlak benne, felizgat. Kizárólag akkor írj ha van helyed Bp 9,10,19,20, vagy 21 kerületben, és éjfél után ráérsz hogy meglátogassalak.
33 éves átlagos testalkattal , 17 cm es vastag farokkal ,nős férfiként szeretném ma éjjel kipróbálni milyen egy férfival együtt lenni. Ami érdekel : farokverés kölcsönösen, orál oda vissza akár, simogatás, masszázs, simogatás. Szex csak úgy ha én duglak meg. Ha van nő ruhád szivesen látlak benne, felizgat. Kizárólag akkor írj ha van helyed Bp 9,10,19,20, vagy 21 kerületben, és éjfél után ráérsz hogy meglátogassalak.
Gyere fel hozam egy jó olajos fasz maxast garantáltan nagy elvezetett fogsz érezni közbe kicsi orálisan fel állítom majd kifejem olajjal irj
Gyere fel hozam egy jó olajos fasz maxast garantáltan nagy elvezetett fogsz érezni közbe kicsi orálisan fel állítom majd kifejem olajjal irj
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Debrecenben keresek ma esti kalandot.
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit keresek kölcsönös élvezetekhez. Részletek privát üzenetben.
Partneremet keresem közös oral kalandra
Partneremet keresem közös oral kalandra
Ma nem jön innen valaki a Filmzenei koncertre Győrbe? Kivi hetero is lehet!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Borsod , Heves , Nógrád megye ? Bi pasi vagyok , pasit keresek
Valakinek nincs kedve egy 30-as tetovált srachoz? Élveznék egy nagyot! Bp. Kocsimban vagy nálad
Ma Budapesten kerek szűz popsimat dugatnám, helyem van.
Írj ha érdekel.
Írj ha érdekel.
Ötvenes pasít keres a férj üzi
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat vagy olyan helyet ahol szokott lenni kalandozas esetleg plaza mosdó stb
ujpesten szopnek
Sziasztok! Huszonéves jóképű, vékony, nőies testalkatú uni/passzív srác vagyok.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális. smile
Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok.
Partnert keresek szexre. Kor, testalkat, méret, stb nem kizáró ok, csak légy megbízható és normális. smile
Írj üzit és küldök képet.
Vas, győrmosonsopron, zala megye, utazni tudok.
Sziasztok! 41 éves uni női rucis férfi vagyok! Újpest Megyeri út! Párok , pasik jelentkezését várom! Anyagiaktól mentes! Írj privatban
Pesten keresek korrekt embert nem kamust orál hokira hejem van Pesten feljosz kifejem a farkad olajos fax mászás szopasal kombinálva keres