szopnék egy jót bp-n
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Eger-Salgótarján-Hatvan vonzáskörzetében ismerkednék normális férfias biszex pasival titkos haverság reményében. Ha valaki magára ismer privátban keressen! Jelentkezz!
Valaki az M30 tiszaújváros,nyékládháza környékén?
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Képek, videók profilon. Privátban irj
Szexpartnert keresek most Budán!
Szopnék szopatnék Bp írj
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat vagy olyan helyet ahol szokott lenni kalandozas???
Keresem a partnerem a mai napra! Szívesen szopok egyoldalúan lehet még dugok is! Helyel rendelkezem (3.ker)!
mackós srác 18kerben keres aktiv partnert,vagy esetleg közös maszti,szopira partnert.
Közös hoki vagy csak én orál. Szabolcs és környéke.
ujpesten szopnek
Közös hokit keresek, de ha csak kivernéd a farkam abban is benne vagyok. Helyem nincs.
Este szex?????
Délpest vki?
Látogasson meg ma este valaki és jól szoptasson meg! (Hely van 3.ker)
Paks környékén van olyan aki szopatna utazni tudj
Sziasztok, holnap estére keresek aktív férfit szopáshoz
Magamról: fiatal, közvetlen srác vagyok. Szeretem ha vadul tömik a számat. Zugló környékén keresek partnert.
Többit priviben
Magamról: fiatal, közvetlen srác vagyok. Szeretem ha vadul tömik a számat. Zugló környékén keresek partnert.
Többit priviben

Nick666