Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Nyugati kornyeken fiatal fiut ki cumizna popperszed legyen

Kora du. M0, dél Bp. környékén valaki?
Sziasztok!!!! Bi párokkal ismerkednék,elsősorban Borsod megyében. 52 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
Harkány, és környékén valaki kölcsönös szopás???
Harkány, és környékén valaki kölcsönös szopás???
Paks mellett lakom beleülnék egy kanos farokba gyere el
Vác környéke?
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ffi Masszőrt keresek. Igényeset. Én is az vagyok 38 sportos vékony.
Kamuk neeee. Veszprém megye , Fejér megye , Balaton. Köszönöm
Kamuk neeee. Veszprém megye , Fejér megye , Balaton. Köszönöm
Ma 9 óra körül, 11. ker orál vki? Hely van.
Miskolc és környékén találkoznék hasonlóan hetero viselkedésű, igényes, átlagos, diszkrét sráccal 42 éves korig.
Szhelyen kölcsönös maszti stb fotókra,videókra,bugyira
Paks mellett reggel 8 felé beleülnék egy farokba helyem van gyere el
Bugyi az van . Ott izgalmasabb , hogy valakinek ez a fetishe es megmutatom a bugyit neki. Izgalmas megszagolni , finom is de nem a fetishem . Nem érzek olyan izgalmat tőle mint 1-2 személy innen. Magát a puncit azt imádom viszont. Sokkal jobban mint a f@szt. Maga a férfi nem érdekes de nem vonz engem, de egy szép fasz látványa izgalmas. Az izgalmas szituációkat viszont szeretem. Pld egy közös hoki és 1-2 szexkép nézése páromról akár. Vagy egy teljesen sötét helyszín és csak bejönne az előtte már kiválasztott személy . Bejön a sötétbe , elöveszi , kiverem és ahogy jött úgy megy. De nekem ehhez is kell , hogy előtte lássam pld képen, hogy tetszetős számomra a farka , nem puhos stb….nyilván nálam is van egy kompromisszum határ és én sem vagyok tökéletes + későn is + ez + az. + bűvész is vagyok mint kiderült és eltűnök
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Bp 15. Pólis környékén kedd reggel 8-12-ig egyoldalú vagy kölcsönös kényeztetésre keresek partnert. Fénykép legyen!
M3 bocsi
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2025. 03. 10. hétfő 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 10. hétfő 23:45

Kinek van kedve segíteni rajtam? Sok jön!!
Bp! Kocsiban vagy nálad! Az m4 kivezetőnél állok a mekinel…

Kölcsönös orálra most valaki?
Kmét hetényegyházán kocsiban szopnék
Szopok nyelek pucsítok csak hasznaljon vegre valaki amire valor vagyok
Szopok nyelek pucsítok csak hasznaljon vegre valaki amire valor vagyok
ápolt, szép farkat szopnék maximális diszkréció mellett érzékien, élvezettel élvezésig Bp. van helyem
Kinek van kedve segíteni rajtam? Sok jön!!
Bp! Kocsiban vagy nálad! Az m4 kivezetőnél állok a mekinel…