Sziasztok. Holnapi napon(szerdán) újpest környékén igényes fiatalabb sráccal szívesen találkoznák minden jóra. Helyem sajnos nincs de kisbusszal leszek amiben kényelmesen el lehet férni.
Belém robbanhatnál
(Ez egy válasz Grgbrds üzenetére (2025. 03. 17. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 17. hétfő 19:23

Debrecenben szívesen megtöltenék egy fiatal szőrtelen popsit a magommal
Ha magadra ismertél írj
Ha magadra ismertél írj
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pàrral ismerkednék.
Igényes, diszkrét pàrral ismerkednék.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit biszex párt házaspárt keresek mindkét fél örömmére. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
Aktív nagyfarkút keresek, helyem van Zuglóban. Bi 43.
Sziasztok.
60+ aktiv potens partnert keresnék, nem egy alkalmas találkára. Nyitott vagyok, ha szimpatikus az adatlapom, kérlek írj rám
60+ aktiv potens partnert keresnék, nem egy alkalmas találkára. Nyitott vagyok, ha szimpatikus az adatlapom, kérlek írj rám

45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben kiverem?
Privátba írj!
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben kiverem?
Privátba írj!
Csepelen szopnék, szopatnék
Csütörtök, péntek napközben Szentes Orosháza környékén szopnék.
Csepelen szopatnék, szopnék
Szombathelyen ma este egy perverz pasi sajat lakassal, aki megkotozne?

Csepelen szopnék, szopatnék
Szopnék szopatnék Bp írj
Békésmegyei vagyok. Szeretném ha valaki keményen tövig verné a farkát a seggembe. Tolhatod,szeretem. Igaz már rég volt. Hátha. Amatör szopni szerető vagyok. Nincs helyem. Tudok utazni.
Bp vki most?
Csepelen szopatnék, szopnék