Miskolc mellett most?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Vadiúj, használatlan elektromos maszturbátoromat felavatnám most valakivel ...Bp.....privátban írj
Van itt olyan aki beleülne egy vastag farokba? Helyed legyen.
Reptéren 16fele vki?
Bi párhoz csatlakoznék dupla cumiztatásra!
Lenne erre kapható pár?
Lenne erre kapható pár?
Paks Solt Kecskemét környékén esti órákban valaki?
Olyan személyt keresek aki kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj irj!
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Helyed is van hozzá??
(Ez egy válasz szabodave92 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 30. vasárnap 11:02

Sziasztok!
Valakinek volna kedve Pesten vagy Pest megyén belül egy kellemes kikapcsolódáshoz? Férfias férfi társaságát keresném. Akár egy jó beszélgetés és ami alakul alapon. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak bármi lehet. Közös meztelenkedés, elnyújtott orgazmus. Nagyon szeretek kényeztetni, hosszan. Apuka tipusok előnyben. A lényeg, hogy férfias légy, én is az vagyok.
Valakinek volna kedve Pesten vagy Pest megyén belül egy kellemes kikapcsolódáshoz? Férfias férfi társaságát keresném. Akár egy jó beszélgetés és ami alakul alapon. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak bármi lehet. Közös meztelenkedés, elnyújtott orgazmus. Nagyon szeretek kényeztetni, hosszan. Apuka tipusok előnyben. A lényeg, hogy férfias légy, én is az vagyok.
Szopatna valaki Veszprémben vagy Fehérváron? Nyelem is. Írj priviben
Sziasztok!
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Keresek Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit biszex párt házaspárt kölcsönös élvezetekhez mindkettőjük örömére. Ha ismerkednél írj !
nincs senki aki békésben találkona?
Sziasztok! Ma este valaki Paks Solt Kecskemét vonalon! Hely jó lenne!
Ismerkednek, passziv bi. Vasmegye.

A mai nap folyamán kb 12.- ig Bp.- en ráérek. Priviben írj.Kezdő vagyok.