Szopni szerető tőlem fiatalabb szopót keresek a közelembe.
Akár fiu lány pár is szóba jöhet aktív és kitartó vagyok nagyon
Akár fiu lány pár is szóba jöhet aktív és kitartó vagyok nagyon

Domináns, határozott férfit, férfiakat, párokat keresek, akár idősebbeket is, akiket alázatosan ki tudok szolgálni. Rövid és hosszú távon egyaránt.
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bárki torkon baszhat, korhatár nélkül, ahogy akarod. Hosszan, mélyen, keményen. Még a hatalmas vibrátoromat is lenyomhatod a torkomon..Hosszan nyalom a puncit. Szeretem a pisiivást, a mélytorkot és a nyilvános meztelenséget, szexet a szabadban. Pisilj és élvezz a számba! Szeretem, amikor meztelenül fényképeznek és filmeznek, még szex közben is. Tudok utazni. Diszkrét vagyok. Írj!
Bp szopnek hely kell
Tápiószentmárton
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2025. 04. 01. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskemèten az auschan àruhàzban szopok nyalok baszatok dèlelött 9 töl. Szooassatok basszatok meg van szopatolyuk a wc ben. Irj ràm adok yeloszàmot. Kocsival leszek szabadban is szopok nyalok baszhattok. Irj szoplak nyallak.
Sziasztok! Idősebb aktív urat keresek Dunaújváros környékén(nálad vagy autóban).
Valaki most 20ker?kölcsönös szopás?helyem van
Orál témához keresek vékony fiút.
Sziasztok! 04.08.-ra (kedd), keresek szexre, 30-55 éves, kizárólag aktív, potens, cd-kedvelő pasikat! Délelőtti, koradélutáni időpontban érek rá! Helyem a 13. kerületben van. Fotóm az adatlapon. Csak olyan keressen aki komolyan is gondolja, és a megbeszélt időpontra meg is érkezik. Több pasis felállás is ok
Sziasztok!
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Bp vki?
Baján közös farok verés?
Valaki ma este taksony környéke ?
ma este repter mogott kocsibol popsival kifele leszek... odajossz dugsz lelepsz alapon teljesen zart szopo alarcban várlak...
Uni bi pasi Hatvan Aszód környékén orálra?
Leápolna valaki Bugyi, Alsónémedi környéken? 16-ig ráérek..
M4 gerje pihenőnél aktív mostanában?
Hellyel rendelkező fiatal passzív van itt?
Helló.13 kerbe,biszex pasik?
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van