Paks - cumi?
Hali. 11. Kerületben keresnék mostanában partnert, lehetőleg idősebb korosztályból.
Budapest két pasi ?én passzív
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor, Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szopatnék!
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Valaki ma x-plore night a magnumban?

Nincs senki aki egy laza oda vissza cumiba benne lenne most Kecskemét környékén
Székesfehérvár 04.15 délelőtt keresünk partnert alábbi feltételekkel: Uni/aktív bi. Potens, min 16 cm méret. 30-45 év közötti életkor. Átlagos vagy sportos testalkat. Borotváltság, igényesség alapfeltétel! Arcszőrzet kizáró ok. Privát üzenetben várjuk a jelentkezésed. A hölgy 53 éves, milf. Igényes, és imádja a bi pasik játékát.
Szopnèk Pècs
Érd Törökbálint Diósd Nagytétény vonzáskörzetében 18 óra után odaadással szopnék élvezésig kocsiban.
Sziasztok
Holnapra napközben keresem partnerem Kecskeméten!
Holnapra napközben keresem partnerem Kecskeméten!
Helló Miskolc?
Valaki ma d.e ?
Gyömrő környékr? Taxis srác?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
cumi 11 ?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Valaki Celldömölk környéke hely van
Közös orálra keresek pasit Gyöngyösön lehetöleg helyel rendelkezöt. Diszkréció higénia adott és elvárt kor alkat nemszámit.irj privátba ha magadra ismertél