Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Bp belváros szextali valaki most? 11 ig bármilyen felállas jöhet, tabu nuku! irsz???!
Cumi 11 ker?
Hajnal 3 korul Ujpest es 13.kerulet kornyeken valaki? Autos is ok
Sziasztok, Békés-megyében keresnék valakit aki szopatna, esetleg dugna, helyem nincs.

Sziasztok
24 éves fiatal passzív fiúként keresem, 48+ os aktív férfi partnerem, fejér megyén belül. Velence és vonzás körzet3ben tudok utazni! 171 magas, 62kg, szőrös popsi, szeretem a női ruhákat. Mackós, szőrös aktívak előnyben
Az gáz ha izgat a kurva szerep ? Vagy hogy még erre társul , hogy az idősebb korosztály izgat apa/fia szerepjátékba amugy ?
Holnap reggel negyed - fél 8 körül a Békási meki mellett szopnék/szopatnék autóban vagy egyéb helyen, ha valakit érdekelne írjon rám.
Miért lenne baj?
azt kell csinálni ami felizgat és élvezetes, így ha a kurvas iranyitott szerep a jó, nosza :P
(Ez egy válasz fiatalsracsexet üzenetére (2025. 04. 26. szombat 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 26. szombat 23:45

Az gáz ha izgat a kurva szerep ? Vagy hogy még erre társul , hogy az idősebb korosztály izgat apa/fia szerepjátékba amugy ?
Most, valaki az Örs vezér környékén?
Èrden most valaki autós sexre?
Szopnék nyalnék ma Budapesten ,Pest Megyében hellyel rendelkező férfit, viszonzás nélkül ,kor alkat mindegy !
Helló. Holnap délelőtt Zalaváron van helyem. Több pasival dugatnám a seggem!
Most Bp belvárosban kiszoplak akár te is! irj
Sziasztok! Holnap este Győr környékén szopnék ápolt egészséges faszt. Ha lehet,szájba élvezéssel.
Passziv kecskemèten faszokat szopna seggetnyalok baszhato vagyok. Pàroknàl szopom a fèrfi faszàt megis baszhat. A pàrja ponàjàt segglukkal kinyalom. Kor nem szàmit jo kemèny àllo fasz legyen.
Bp ma vki?
Tiszafüred balneo valaki?
Jones valaki fasz olajos mászásra vagy cumiztatni teljes diszkréció mellett írj hej v pest