Nagyon szeretném most ha Érd környékén jól megdugna valaki gumiban. ; )
Helo.Kizárólag farokverésre keresek partnert autós kalandra . Én verném ki neked , vagy közös hoki. Gödöllő környékén . 40- es kezdő , sportos férfi vagyok.
Hosszú hétvégén Szeged és környékén vagy erre utazóban vki? 29 sportos férfias srác hasonlót keres!
Sziasztok, vastag faszú szopatot keresek Vecsés vonzaskorzeteben. Ha úgy alakul rá is ülök szívesen
Sziasztok! Valakinek lenne kedve megszopatni?
Ma este Budapesten fiatal pár vagy srác esetleg bármilyen korú hölgy egy autos masztira?
Sziasztok szép estét van itt olyan pár hölgy és pasi akit lehetne szopatni? Első lenne hogy azonos neműt is szopatnék Baranya megyében keresek!

Nyíregyházàn szopat vki ma este?
Szekszárdon hellyel rendelkező biszex aktív-uni férfit keresek kölcsönös élvezetekhez akár autós kalandra is. Írj privát üzenetet és megbeszéljük.
Budapesten valaki? Hely ok.
Ma Siófokon van helyem!
Kanos pasi?
Irj
Kanos pasi?
Irj
Komárom, Tata, szopatna ma valaki egyoldalúan? Kocsiban vagy nálad.
Tapolca - Zanka - Keszthely?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Helló.13.kerbe,biszex pasit keresek!irj
Miskolc és környéke.Kölcsönösen vagy egyoldalúan szopok.Helyed legyen,tudok menni.Minden megoldás érdekel.
mackós srác 18kerben kis farokkal (11es) ismerkedne. maszti,orál érdekelne főleg

Fiatal passzív roma srác van itt aki szopna?
Sziasztok. Győrben cumiznèk. Helyem van.

Valaki most 20ker kölcsönös szopás?helyem van