Esztergom környékén biszex pasi?
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Csak olyan írjon aki el is jön!Hely megoldott Veszprém környékén!
Dorogon szopnék vékonytestalkatú, lehetőleg, borotvált farkú pasikat. (viszonzás nélkül).
Mór mellett viszonzás nélkül szopnék, helyem van.
Ma valahol a szabadba szopnék ,dughatsz is aztán mindenki megy dolgára ,a levét nálam hagyod a húst hazaviszed
Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
Ilyen az én formám...
Nem vagyok Egerben.
(Ez egy válasz payykos üzenetére (2025. 05. 25. vasárnap 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 25. vasárnap 07:53
Nem vagyok Egerben.

Ma késő délután Eger környékén max 45 évesig, kölcsönös maszti, esetleg leszophatsz.
Ma késő délután Eger környékén max 45 évesig, kölcsönös maszti, esetleg leszophatsz.
Szopatnék
Kecskemèten dèlelöttönkènt lakàson van helyem szopok seggetnyalok baszhattok gyertek 7 tõl 12 ig kor nem szàmit csak jo kemèny faszod legyen
Végignézném két pasi szopását, dugását. Veszprém és környéke.
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Bp?
Most valaki nem szeretne egy szopást?

Egy megbízható, kedves, intelligens fiút keresünk házibarátnak, szigorúan 35 éves kor alatt.
Ha magadra ismertél, ne habozz! Előny, ha te is Pesten élsz, 180cm alatt vagy, és vastag szerszámod van.

Várjuk jelentkezésedet!
Ui.: Komolyan szeretnénk ismerkedni, a nagyszájú kalandorok kíméljenek!
Sziasztok. Ma délután/estére keresek velence és vonzáskörzetében CSAK aktív 48+ os férfit!
Én 171 magas, 68kg, vékony szőrös testel rendelkezem, 24 éves vagyok! Utazni tudok, helyem nincs, nálad, vagy a kocsidban!
MMm
Én 171 magas, 68kg, vékony szőrös testel rendelkezem, 24 éves vagyok! Utazni tudok, helyem nincs, nálad, vagy a kocsidban!
MMm
Tatán egy kis huncutság?
Iregszemcsén ma este 21:-22 óra között autódba, kölcsönös orál?
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Diszkrét pasi?
Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok fiúk!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Laza, izgalmas randi vagy diszkrét kaland érdekel.
Aktívat keresek! Írj privátban, ha benne vagy!
Aktív pasi srác aki jár vagy jönne hétfőn Monor Gomba fele hely van délelőtt rá érek.