Sziasztok! Dunaújvárosban ma délután,kora este valaki?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szerda délelőtt szopnék szopatnék Kecskemét környékén
Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. Pasik, és cd-k is szoktak kint lenni

Most reggel valaki Szépvölgyire esetleg?
Kecskemèten dèlelött fazt szopok nyalok baszgato vagyik.
Női ruhás bi pasi vagyok. Partnert keresek. Helyem délelőtt van.
Szopatnék diszkrét pasit.
Napkozbeni autós kalandra keresek, en helyes, sportos biszex srac vagyok autoval. Mostantól raerek. Egesz budapest illetve budaorsi regio is ok.
Jó reggelt! Mostanság valaki Budapesten?
Persze. Elég sok ilyen van, amikor az adatlap és a poszt üti egymást, (jellemzően nem meri magát még ilyen anonim formában sem felvállalni) azzal nem lehet mit kezdeni, viszont ha valaki pl. 30-40 évest keres akkor mondjuk én 50+ nem fogok ráírni, mert úgysem engem keres. Az adatlap kitöltése szerintem mindenkinek a saját érdeke.
(Ez egy válasz zsebesjozsi67 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 19:28

Adatlap 70%semmit nem ér
Kint van hogy hetero csak lanyok és ir bi dolgokért
Ezért irni kell mindenkinem akinek ugy adodik abbol veszteni nem tudsz
Ezért irni kell mindenkinem akinek ugy adodik abbol veszteni nem tudsz
Szombathely, most valaki ejjel?
Kedden délelőtt szép farkat szopnék Szombathelyen. Hely van.
Rosszlanyokon hamarabb találtok partnert mint itt
orálkalandot keresek délpest-Dunavarsány vonalon
Sziasztok! Ma valaki? Közös hoki, orál?
Szépen elvitte ez a sztori a fórum témáját… ha valaki keres ma estére partnert, írjon rám..
Hali Szeged?
Adatlap 70%semmit nem ér
Ezért irni kell mindenkinem akinek ugy adodik abbol veszteni nem tudsz (Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 26. hétfő 18:04
Ezért irni kell mindenkinem akinek ugy adodik abbol veszteni nem tudsz (Ez egy válasz Lacka50 üzenetére (2025. 05. 26. hétfő 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Modjuk ha az adatlapodon nem az lenne, hogy napközben is, meg az alap elvárásoknál nem az, hogy 18-99 korhatár, 30-199 súly, Fiú, Lány, Hetero, Bi, Homó, Leszbi, akkor kevesebb felesleges levelet kapnál. És Igen, semmi nem kötelez válaszra az illemen kívül. Tudod, ha elolvasok egy posztot ami jól hangzik, előtte elolvasom az adatlapot, és abból sok esetben kiderül, hogy feleslegesen fárasztanám magam írással. Tehát a korrekt adatlappal magadnak és másoknak is segítesz. Remélem elég részletesen írtam, hogy számodra is érthető legyen. Ennyike.
Gödöllőnél valaki most tali?