Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Üdv. Passziv 24 éves srác keresi 48+ os apukáját aki dugná, szoptatná rendszeresen! Sub hajlamú vagyok, nem igénylek kölcsönös orált, anált. Vékony, szőrös testel rendelkezem, 171 magas vagyok. Velence és vonzáskörzetébe tudok utazni is, szabadban is ok!
Gödöllő környéki srácot keresek közös hokira, cumira.
Írj bátran.
Írj bátran.
Estétől van helyem
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:46

Olyan hellyel rendelkező férfit keresek, aki szeret popsit nyalni.
Estétől van helyem.
(Ez egy válasz karbantarto500 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Olyan hellyel rendelkező pasit/társaságot keresek, akik felavatnának egy P-oldalról szűz( csak A tapasztalatom van) ffias fiatal srácot. Komárom-esztergom és Gyms megye játszik.
Reptéri kifutó van valaki most?
Valaki monoron esetleg estefelé kiverné nekem?
Igényesség adott és elvárt! Túlsúlyosak kérem ne!
Igényesség adott és elvárt! Túlsúlyosak kérem ne!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hmm?
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:46

Olyan hellyel rendelkező férfit keresek, aki szeret popsit nyalni.
Fiatal srácot keresek Pécsen aki leszopna kocsiba,és mer adni elérhetőséget
Győrben fiatal(os) uni vagy passzív biszex pasi párhoz ??
Olyan bi. vagy hetero pasit keresek, akinek rengeteg spermája van, s szívesen spriccelne a számba. Akár rendszeresre is.
Nyiregyen bi fiú?
Bi uni/aktív pasit keresek, akinek helye is lenne Pesten, akár már ma. Ápoltság, borotvált intim feltétel.
Fehervar vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén szopnék
Sziasztok Szívesen szopnék most
Helyem van
Helyem van
Rendszeres találkákra keresek partnereket, elsősorban Hajdú-Biharból.
Dunaújvárosból valaki?