Délelott taliznék korombelivel,hely van
Sziaszto. Ma 18 óra utan Dunaharasztin és környékén szopnék de dugható is vagyok.
Kecskemètem dèlelött ferfiakat keresek akik szopatnànak megdugnak seggbe. Hely van
Szauna 69-be ma este valaki el kísérne?
Holnap reggel Bicske Tatabánya szopnék
hello! Valaki esetleg Tiszakécske és közvetlen közelében aki talizna kiverné a faszom ma délután?
Hali! Mostanában valaki kalandozna Budapesten?
Siófok....Keresek Aktív Partnert aki elétérdelhettek pucsithatók Mindenapokba 45-65?
Sziasztok! Szombathely környékéről keresek passzív, kis termetű srácot, aki szereti az extrémebb dolgokat is. Hely ok!
Most valaki egy kis kaland?
Pécsett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit leszophatnék.
Merre vagy?
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 21:42

Egy kis kalandra keresnék , szimpatikus partnert. Kis közös vagy kölcsönös faszverés . Zárt helyem van , szexképek páromról vannak esetleg . Most ! Reggel 5- ig elérhető leszek
) Én a férfi keresek. NEM a páromnak, !)
Egy kis kalandra keresnék , szimpatikus partnert. Kis közös vagy kölcsönös faszverés . Zárt helyem van , szexképek páromról vannak esetleg . Most ! Reggel 5- ig elérhető leszek
Holnap valaki lesz Balatonalmádi glorynál?
Szombat reggelre vagy 15óra utánra keresek normális partnert a Tisza-tó környékén. Helyem lenne
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Üdv. Passziv 24 éves srác keresi 48+ os apukáját aki dugná, szoptatná rendszeresen! Sub hajlamú vagyok, nem igénylek kölcsönös orált, anált. Vékony, szőrös testel rendelkezem, 171 magas vagyok. Velence és vonzáskörzetébe tudok utazni is, szabadban is ok!
Gödöllő környéki srácot keresek közös hokira, cumira.
Írj bátran.
Írj bátran.
Estétől van helyem
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 05. 29. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 29. csütörtök 09:46

Olyan hellyel rendelkező férfit keresek, aki szeret popsit nyalni.