Imádom nézni mikor egy pasi veri a farkát. Ma dél körül Budapesten az autóm hátsó ülésén ha kivernéd, egy eldugott helyen. Írj!!!
Sziasztok,
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Keresek állandó, megbízható, vékony testalkatú, aktív barátot.
Előnyben részesítem a kis méretű férfiakat, ha ők pedig egy aránylag nagy, méretes pasit keresnek.
Egy mondatos, most ráérek és hasonló szösszenetekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni..
Helyem van (Pest megye) leginkább napközben.
Miskolcon szopás szopatásra valakik?
Masszőr.Békés megye?Privi!
Veszprém környékén szopatnék.
Helyed van?
(Ez egy válasz Gepesz28 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 00:34

Sziasztok!
Ma Ózdon valaki kezdő mackós srác száját nem tömné meg ?
Miskolcon szopna valaki?
Melyik irányban?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 31. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 31. szombat 20:08
Törölt felhasználó (4736749)

Székesfehérvártól 15 km-re vár egy csinos pár, egy jó szopásra.
Győr környékén szopnék, nyelném
Most valaki Ceglèd környèkèn kölcsönös szopi dughaható vagyok.
Kecskemèten hètköznap dèlelött lakàson vann hely naponta fèrfiakar szopoknyalok jol megbaszhattok. 7 töl 12 ig gyertek
Le van zárva(írj rám)
(Ez egy válasz Taxis93 üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 02:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A népligetnél hogy mennek a találkák?
Bp 6-13-4?
Sziasztok!
Szia, én Újpesten
(Ez egy válasz Szexmindig76 üzenetére (2025. 05. 31. szombat 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Pécett és környékén keresek hellyel rendelkező partnert akit leszophatnék.
Nagykőrösön most éjszaka valaki megszoptatna vagy megbaszna? Erre járó autós van? Szopok. Tág és síkos a seggem, símán baszhatsz is. Kocsidban is ok. Kor, alkat mellékes. Arcomra, számba, seggemre élvezhetsz. Használd a szám és a seggem kedvedre. 24h-04h között írj, elérhető vagyok a talira!
Most Újpesten valaki?
Hello. Most fejérmegyében egy aktív 48+ os férfi fogadna engem?Velence és vonzáskörzete? Utazni tudok, nálad vagy a kocsidbsn?
Igazi sub hajlamú passzív fiú vagyok. Női rucis kedvelő
24 éves 171 magas, 63kg, vékony szőrös test
Igazi sub hajlamú passzív fiú vagyok. Női rucis kedvelő
24 éves 171 magas, 63kg, vékony szőrös test