Kecskemèten szopok basszatok segge.
Ozd 40km és korzeteben szopni imádot keresek kor alkat nem szamit
Egy jófej srácnak kiverném most a farkát . Búvóhely van de autós kaland is ok.
Budapesten akár viszonzás nélkül orálisan kielégítenék szőrös farkú, enyhén pocakos ápolt pasit, Hely jó lenne, de kitalálhatunk valami egyéb helyszínt is. Ha esetleg van barátnőd, feleséged és érdekli a dolog, akkor nyugodtan végignézheti.
Igen Boti! Ma este?
(Ez egy válasz Botond9301 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol vagy helyileg?
(Ez egy válasz DragonNorbert üzenetére (2025. 06. 04. szerda 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 17:40

Sziasztok! Kis farokkal, de nagy lendülettel dugnék. Várok jelentkezőket egy izzasztó szexre. Bárki írhat.
Bp most?
Holnap délelőttre keresem vékony vagy normál alkatú hölgy, pár esetleg fiúpartnere(i)met a 13.kerületben. Hely megoldott. Privátban írj lszi
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Aktív szopatni szerető pasi van ma estére?
Budapesten vagy Pest megyében keresek

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Extra nagy intimhez keresek passzív pasikat!
Sziasztok! Kis farokkal, de nagy lendülettel dugnék. Várok jelentkezőket egy izzasztó szexre. Bárki írhat.
Kecskeméten,?
Valaki?
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 04. szerda 10:24

Sziasztok! Ma (szerda) kora estétől helyem van. Aktív, fiatalos 30-as, macis, borotvált, ápolt fiúként keresem passzív partneremet minden jóra. Részletekért írj privátban!

Szopna valaki Pécsen???
Sziasztok valakit érdekel a nővé nevelésem?
Sziasztok holnap délutánig Rábapatyon tartózkodom Elérhető vagyok egész éjjel is aktív partnert keresnek
Sziasztok,
BP,randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
BP,randi vagy kaland érdekel aktívat keresek! Írj privátban!
Tapolcan keresek diszkret havert