Sziasztok! Harcore szopatóimat keresem egy kiadós bukkake partyra. Érdekes lehet még sok spermájú pasi vagy többlövetű is
Szeretem ha durván faszra húzzák a fejem fuldoklásig közben meg több irányból spriccelnek
Elég mély a torkom, szóval minnél nagyobb annál izgibb
Minél több a jelentkező annál jobb lesz!
Pest megye és Budapest játszik

Szeretem ha durván faszra húzzák a fejem fuldoklásig közben meg több irányból spriccelnek

Minél több a jelentkező annál jobb lesz!

Pest megye és Budapest játszik

Kecskemèten dèlelött hètköznap van helyem. Nagyon szeretek szooni nyalni jol megis lehet többször egumàs utàn baszni szopatni. Ha szerrtnel szàjba seggbe èlvezni szopatni nyalatni akkor irj ràm ès gyere naguon elèlvezhetsz szàjba seggbe ahova akarod.
csepelen passzíval veretném autódban
Ma valaki Délegyházi nudi?
Ma valaki veszprem? 12-13h fele
Jön valaki hokizni hozzám?
Valaki Bp-Dunaújváros-Bp vonalon?
Hétvégén a Berényi nudin ismerkednék,bi pasi vagyok!
ma valaki veszprémben?aki üriteni akar?szopnék egy jot!8-10 ora között leszek a belvárosban.
Miskolcon valaki közös hoky cumi?
Valakinek telelőhetném a száját mostanában rentgeted gecivel ?? A csajom csak szombaton jön haza, és tele vagyok

Reggel 6,6:10 felé M6 Keresztúri pihenő Pécs felé?
Be ülsz mellem eloveszem gyorsan leszopsz és mehetünk tovább
Be ülsz mellem eloveszem gyorsan leszopsz és mehetünk tovább

Budakalászi auchan reggel?
Imádom a szőrös faszt, szőrös testet, hónaljat. Kis pocak is rendben.
Szívesen ismerkednék Budapesten.
Szívesen ismerkednék Budapesten.
Mármint most
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 23:06

Sziasztok. Aktív 48+ os férfi velence és vonzáskörzetében nem dugna vagy szoptatna meg valaki? 24 éves, utazni tudó, fiatal vékony minimálisan szőrös passzív srác vagyok.
Sziasztok. Aktív 48+ os férfi velence és vonzáskörzetében nem dugna vagy szoptatna meg valaki? 24 éves, utazni tudó, fiatal vékony minimálisan szőrös passzív srác vagyok.
sziasztok. Holnapi napon napközben Békéscsaba-Szeged vonalon lesz egy kis szabadidőm, szívesen találkoznék egy kemény farkú pasival.
Hajdú és Békés vármegyei férfiak! Közös szopás, (vagy egyoldalúan) maszti senkit sem érdekel? Légy férfias!
Mert felületesen olvastok.
A kepgyűjtők ellen fakadt ki. (nem az adatlapról hiányzó fotókra) (Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
A kepgyűjtők ellen fakadt ki. (nem az adatlapról hiányzó fotókra) (Ez egy válasz berci72 üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Diósd környékén valaki?