11. kerület, írj ha tudsz jönni, szopatnék
Budapest XVIII kerulet kozeleben kivancsi bi pasi? Akár taxis is lehetsz.
Most valaki az őrsvezéren? Sörpatikában vagyok.
Odavissza dolgokra keresek partnert Bp, hely van, párok is oke
Haho sopron közelében aktív srác???
Hétfő késő estére keresek kalandot Szegeden Vagy környékén. éjfél körül érkeznék és reggel 7-8-ig ráérnék minden jóra. Aktív lennék, de ha van hozzá kedved akár pervi dolgok is érdekelnek.
Bp?
vasárnap estére keresek sexpartnert,győrben,helyem van,ötvenes pasi vagyok
Pakson, párommal (nő), biszex pasit, párt fogadnánk, most!
Passzív Bi mazo pasiként keresek aktív pasit, vagy ilyen tagú párt keresek játszótársnak Tolna megyében. Helyem van.
Szerintem, elsőre is értette mindenki.
(Ez egy válasz belateknos üzenetére (2025. 06. 07. szombat 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok,én csatlakoznék
sziasztok,én csatlakoznék
(Ez egy válasz Freeelover üzenetére (2025. 06. 06. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Vajon ki tud eljönni holnap kora délután, hozzám, Paksra? Szopok, seggyet nyalok, illetve a pisit is szívesen megiszom, ha a partner szeretné.
Én jövök
(Ez egy válasz Danikaaa üzenetére (2025. 06. 07. szombat 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 07. szombat 17:37

Sziasztok. Aktív 48+ os féefit keresek, aki dugna szopatna, velence és vonzáskörzetébe- utazni tudok. Passzív sub hajlamú 24 éves srác vagyok, enyhén szőrös, vékony alkat.
Sziasztok
Van itt olyan ennivaló finom farok, aki imád szopatni?
Fontos hogy melós ruhában megoldható csak a tali kocsiban .

Van itt olyan ennivaló finom farok, aki imád szopatni?
Fontos hogy melós ruhában megoldható csak a tali kocsiban .
Valaki reptèrnèl?
Sziasztok. Aktív 48+ os féefit keresek, aki dugna szopatna, velence és vonzáskörzetébe- utazni tudok. Passzív sub hajlamú 24 éves srác vagyok, enyhén szőrös, vékony alkat.
Kedd reggel-dél előttre keresek pasit kecskemet-ferihegy utvonalon. 32 eves bipassziv vagyok.
Fonyod ma valaki?