Dorogon keresek valakit, aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd, és vékony testalkatú vagy akkor szopok.Helyem van.
ujpesten szopnek
Senki sincs továbbra sem Paksról, akinek leszophatnám a farkát?
Sziasztok!
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ajka környékén helyel rendelkező aktív-uni partnerem keresem.
Ki szop le Ózd kornyekenn
Kedd délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig ráérek.
Szarvasnál ma későn délután! Autóban , szopnék nyalnék!
Leszopható vagyok Veszprém környékén.
Pakson továbbra sincs egy leszopható farok?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

bp 11. ker, kondorosin mostanában? beülnék kocsidba, leszopnál kiverném neked, mennénk a dolgunkra
Szia.Nekem lenne helyem.
(Ez egy válasz kereslek65 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hajnal 3 korul kalandoznek Ujpesten, helyem van. Csak keppel irj
Bp vki?

Hétfő késő estére keresek kalandot Szegeden Vagy környékén. éjfél körül érkeznék és reggel 7-8-ig ráérnék minden jóra. Aktív lennék, de ha van hozzá kedved akár pervi dolgok is érdekelnek.
mackós srác ismerkedne 18kerben.. kis intimmel.. közös vagy 1oldalú bármelyik oldalon,maszti ,orál ..ilyen dolgok érdekelnének kb

Balatonon srác ma este ?
50feletti aktívat keresek.
Holnap délután vagy este?
(Ez egy válasz anonimszopok üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 12:22

Budapesten szopnék férfias jófarkú pasit.Ápoltság ,higiénia,diszkréció,egészség adott elvárt.hely van anoním szopathatsz
Valaki?
(Ez egy válasz DonnyBoy11 üzenetére (2025. 06. 08. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 08. vasárnap 10:47

Sziasztok. Szigetszentmiklóson ma estig helyem van, leginkább kora estétől keresem passzív partneremet minden jóra.
Én aktív, fiatalos 30-as, borotvált, ápolt srác vagyok.
Részletekért írj privátban!
Én aktív, fiatalos 30-as, borotvált, ápolt srác vagyok.
Részletekért írj privátban!